Myllärintie 33 / Sihtikuja 8

Myllypuron idylliselle pientaloalueelle rakennettii kaksi paritaloa hyvien liikenneyhteyksien päähän. Yksitasoiset  asunnot ihastuttavat valoisuudellaan ja avaruudellaan. Huoneistot ovat kooltaan 81m2 sisältäen lämpimän varaston. Kaikissa asunnossa on oma viehättävä piha sekä etelään/lounaaseen suuntautuva terassi.  

Talot on suunnitellut SAFA arkkitehti Antti Luopa ja ne on suunniteltu sopimaan eri elämäntilanteisiin. Asuntojen pohjaratkaisu joustaa asukkaiden tarpeiden mukaan ilman hukkaneliöitä. Avara pohjaratkaisu tuo tilan tuntua ja suuret ikkunat eteläpihalle asuntoon valoa.  

Rakentamisen laatuun on panostettu. Talot toimittaa Jukkatalot ja laatukalusteet tulevat Puustellilta. Kohteen sisustus ja kalustus on ammattisuunnittelijoiden tekemä. Pesutiloihin näyttävyyttä ja mukavuutta tuo sadesuihku sekä sauna lasiseinineen ja pilarikiukaineen.  

Ennakkovaraajat pääsivät vaikuttamaan sisustukseen valitsemalla valmiista teemoista mieleisensä, ja käyttämällätoimittajien sisustus- sekä kalustesuunnittelijoita teettämään muita muutoksia.  

Kohteessa asumiskustannukset pysyvät matalina. Talot ovat energiatehokkaita ja lämmitykseen käytetään ympäristöystävällistä ja energiaa säästävää ilmalämpöpumppua. Jokaisella asunnolla on sähköauton latausmahdollisuus. Talot ovat omalla tontilla, eikä siten ostajan maksettavaksi tule piilokuluja.  

Paritalojen rakentaminen alkoi keväällä 2022 ja ne valmistuivat talvella 2023. Ostajalle turvaa toi kohteen rahoituksena ollut RS-laina.  

Kaikki asunnot on myyty ja luovutettu asukkaille.

Lisätiedot ja myynti

Sven Schlegel

045 885 4900
Sven.schlegel@remax.fi

Tuomas Astren

044 270 7007
Tuomas.astern@remax.fi

Asunnot

Kohteeseen tulee kaikkiaan neljä asuntoa. Kaikki näistä ovat yksitasoisia, esteettömiä ja jokaisen pinta-ala on 81m2 sisältäen lämpimän varaston.  

Asuntojen pohjaratkaisussa on huomioitu nykypäivän trendit. Olohuone ja keittiö on suunniteltu mahdollisimman avaraksi ja isot etelään/lounaaseen suuntautuvat ikkunat päästävät valoa sisään pitkin päivää. Terassilla on mahdollisuus nauttia auringosta tai grillata.

Asunnoissa on kaksi huonetta, joista toinen on suunniteltu aikuisten makuuhuoneeksi. Toinen huone soveltuu tarpeen mukaan joko työhuoneeksi tai lasten makuuhuoneeksi. 

Pesutiloissa näyttävyyttä tuo täyslasinen saunan seinä, moderni pilarikiuas ja sadesuihku. Asunnossa on kaksi wc:tä sekä kodinhoitotila pesuhuoneen yhteydessä.

Keittiö

Keittiö on näissä asunnoissa kodin sydän. Keittiö on huolella suunniteltu mahdollisimman käytännölliseksi ja  laadukkaaksi. Kalusteet ovat Puustellilta ja kodinkoneet AEG:lta. Valmiiseen suunnitelmaan voitiin valita materiaalit ennakkoon mietityistä materiaaliyhdistelmistä. Ennakko-ostajien oli mahdollisuus myös teettää vapaasti sisustusmuutoksia käyttäen Puustellin suunnittelijoita ja koko valikoimaa.

Sauna ja pesuhuone

Pesuhuoneen, saunan ja kodinhoitohuoneen yhdistelmä ilahduttaa asukkaita näyttävyydellään. Sadesuihkun rauhasta nauttiessa edessä aukeavat lasiseinän takana sauna tervaleppäkalusteineen ja pilarikiukaineen.  

Pesutilan yhteyteen on varattu seinusta kodinhoitohuoneelle, jolloin pyykkihuolto on helppoa ja vaatteet sekä pesuaineet saa siististi kaappeihin. Kodinhoitohuoneen kalusteet toimittaa myös Puustelli ja niihinkin oli teetettävissä muutoksia vastaamaan omia mieltymyksiä. 

Pesutilat sijaitsevat käytännöllisesti eteisen yhteydessä, jolloin niitä voi tarvittaessa käyttää myös kuraeteisenä. 

Alue

Myllärintie 33:n ja Sihtikuja 8:n tontti sijaitsee keskellä Myllärinlaakson pientaloaluetta. Alue on rakennettu rauhalliseksi puutarhakaupunginosaksi ja alueelta on harvoin tarjolla uusia asuntoja. Alueen arvo ja arvostus ovat nousseet nopeasti  viime vuosina. 

Myllypuro on samalla kehittynyt ja kasvanut nopeasti. Alueelta löytyvät lähes kaikki palvelut lähtien koulusta ja  päiväkodeista kirjastoon ja terveyskeskukseen. Myllypuron täysin uusittu ostoskeskus on myös kävelymatkan päässä.  Lähistöllä on myös erinomaiset ulkoilumaastot sekä useita urheilukeskuksia.  

Alueella ei ole läpiajoliikennettä ja se kuuluu siten Helsingin alimpaan meluluokkaan. Julkisen liikenteen reitit kulkevat  lyhyen kävelymatkan päässä ja pääväylät Kehä 1 ja Itäväylä sijaitsevat lähistöllä.