Kohteet

Helsingin Myllypuroon, Myllärinlaakson rauhalliselle alueelle, rakennettiin kaksi laadukasta paritaloa hyvien liikenneyhteyksien päähän.

Kohteessa on neljä 81 m2:n huoneistoa, joissa aurinko paistaa talon etelänpuolen terassille ja suuret ikkunat tuovat valoa asuintiloihin. Asuntojen avarat pohjat tuovat asumiseen mukavuutta ja muokattavuutta eri elämän tilanteisiin. Yksitasoiset asunnot helpottavat asumista monissa elämäntilanteissa.

Asunnoista on lyhyt matka Myllypuron kauppoihin, päiväkotiin, kouluun ja Myllypuron ulkoilumaastoihin. Metro on kävelymatkan päässä ja autolla pääsee nopeasti Itäkeskukseen tai keskustaan.

Paritalojen rakentaminen alkoi keväällä 2022 ja
ne valmistuivat talvella. Kaikki asunnot on myyty ja luovutettu asukkaille.

Valmistuneet kohteet

Living Hearts, Rakennusliike Helsinki, vantaa, espoo, uusimaa, pääkaupunkiseutu

Helsingin Tapaninvainio

Helsingin tapaninvainiolla sijaitseva moderni kivitalo on suunniteltu laadukkaaseen perheasumiseen. Talo on jaettu toimivasti viiteen tasoon niin, että portaat luonnollisella tavalla toimivat käytävinä yhdistäen asuintilat. Luonnonkiven ja jalopuun käytöllä on tuotu näyttävyyttä sisätiloihin. Kolme suurta terassia tuovat joustavuutta tilojen käyttöön ja tilavat varastot sopivat lapsiperheen arkeen. Erittäin kattavat tekniset valmiudet sisältävät muun muassa älykkään valaistusjärjestelmän, sisä- ja ulkopuolen valvontajärjestelmät, valokuituliittymän ja jäähdytyksen.

Living Hearts, Rakennusliike Helsinki, Vantaa, Talonrakentaja

Muonion Ketunpolku

Olos-tunturin kupeessa sijaitseva urheilullinen vapaa-ajan asunto on toteutettu hirsirakenteisena ja suunniteltu ympäröivään luontoon. Hirsirakenne kestää Lapin sääolot ja takaa puhtaan sisäilman. Suunnittelussa on panostettu mukavuuteen lisäämällä rakennukseen suuret ikkunat tuomaan sisään valoa ja avaruutta. Talon neliöt on hyödynnetty tehokkaasti mahdollistaen useamman perheen lomailun saman katon alla. Modenit tietoliikennejärjestelmät tuovat etätyömahdollisuudet asukkaiden saataville.

Living Hearts, Rakennusliike Pääkaupunkiseut, Talonrakentaja

Muonion Ratsutie

Muoniossa Olosjärven rannalla sijaitseva vapaa-ajan asunto on suunniteltu rauhalliseen rentoutumiseen tai aktiivilomaan. Tuvasta ja parvekkeelta avautuvat maisemat Pallastunturille ja kansallispuistoon luoden idyllistä Lapin tunnelmaa. Suuressa tuvassa perhe viihtyy yhdessä päiväaikaan ja yöksi voidaan vetäytyä kahteen makuuhuoneeseen. Koko talon levyinen terassi tarjoaa mainion paikan maisemien ihailuun tai saunasta viilentymiseen. Kellari ja erillinen varasto tuovat tilat isommallekin tarpeelle.

Living Hearts, Rakennusliike Vantaa, Espoo, Talonrakentaja

Puumala

Saimaan rannalla sijaitseva hirsimökki on rakennettu oman tontin puista mahdollisimman ympäristöystävällisesti. Ekologisesti sähkö tuotetaan aurinkopaneeleilla, vesi nostetaan omasta porakaivosta ja lämmityksen tuo varaavat tulisijat. Sisällä mukavuutta tuovat tyhjiöavusteiset vesi-wc:t sekä LED-valaistus. Sisustuksesta on saatu näyttävä hyödyntäen puuta linjakkaasti. Kattopaneelit tuppeen sahatuista kymmenmetrisistä lankuista hätkäyttävät kokenuttakin rakentajaa ja kolmemetrinen huonekorkeus tuo miellyttävää avaruutta.

Living Hearts, Rakennusliike Helsinki, Espoo, Talonrakentaja

Helsingin Itä-Pakila

Helsingin Itä-Pakilassa sijaitseva moderni, kytketty kivitalo. Talot on rakennettu laadukkaista materiaaleista ja varustettu kattavasti. Terassit aukeavat suurelle eteläpihalla keski- ja yläkerroksista, ja kellarista on suora pääsy pihalle. Ympäristöajattelu ja energiatehokkuus ohjasivat projektin suunnittelua. Maksaruohokatto autotallien päällä näkyy yläkertoihin ja muistuttaa ympäristön tärkeydestä. Maalämpö lämmitysmuotona oli luonnollinen valinta kohteeseen.